Building, in the building!

 

Space too small already
Space too small already

Expansion already!

 

A proposed mezzanine floor for above and around the workshop.
(Along that pink line!)

This is to give offices
and a tea room proper for the staff
(no more sitting in the sun outside boys!).

Windows are also going in,
to give more natural light to work by.

Go team!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s