Building, in the building!

 

Space too small already
Space too small already

Expansion already!

 

A proposed mezzanine floor for above and around the workshop.
(Along that pink line!)

This is to give offices
and a tea room proper for the staff
(no more sitting in the sun outside boys!).

Windows are also going in,
to give more natural light to work by.

Go team!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s